#

Pàgines Web

Pàgines Web

Oferim serveis de Hosting, Domini i creació de pàgines Web:

Hosting:
Adaptem les nostres solucions de hosting a les necessitats de la vostre empresa, seleccionant els requisits necessaris perquè la vostre web funcioni correctament i a alta velocitat de transmissió. L'allotjament de la pàgina web tindrà un termini mínim de dotze mesos.

Domini:
Realitzem el procés d’adquisició del domini adequat, la solució inclou el domini de la teva web durant un termini mínim de dotze mesos i la titularitat del domini serà teva del tot.

Pàgines Web:
Disseny de la pàgina web: com a part del servei tindrà l'estructura de la web, amb un mínim de 3 apartats. Es consideren pàgines o apartats d'una web, elements com ara: pàgina d'inici (Landing Page), presentació de l'empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.
Web responsive: la teva web s'adaptarà perfectament a qualsevol tipus de dispositiu.
Accessibilitat: el disseny de la teva web complirà els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
Posicionament bàsic a internet: la informació de la teva empresa indexable pels principals motors de cerca (On-Page).
Autogestionable: també disposaràs d'una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts de la teva web sense necessitat d'ajuda.
Optimització de la presència a cercadors (SEO bàsic): Anàlisi de paraules clau, SEO On-Page de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.

Disseny de la pàgina web en col·laboració amb Xarketing

Pàgina web des de 800€

Torelló GestSoft Informàtica, S.L. Plaça de la sardana, 2 . 08570 Torelló - Tel.. 93.850.55.77 / 93.515.70.37 - info@gestsoft.cat Política de privacitat | Política de cookies