#

Ciberseguretat

Ciberseguretat

Som partners de software avançat en seguretat informàtica. Tindreu a la vostra disposició eines eficients que analitzin el dispositiu tant a nivell intern com extern, detectant i evintant el malware i spyware que puguin residir al dispositiu.

BitDefender
BitDefender que proporciona solucions de seguretat informàtica, líders en eficàcia, rendiment i facilitat d'ús tant per a petites i mitjanes empreses com per a consumidors. Defensa't dels atacs informàtics i millorar la seva experiència digital.

Trend Micro
Protecció contra amenaces en constant evolució amb una avaçada tecnologia d'aprenentatge d'IA, Trend Micro atura el ransomware perquè pugui gaudir de la seva vida digital amb seguretat. També protegeix davant de malware, amenaces de banca, compres en línia i molt més. Trend Micro ha estat qualificada com una de les millors per experts de la indústria.

SonicWall
Amb els firewalls de SonicWall protegiras la xarxa abans de que l'amenaça arribi als vostres dispositius sent la combinació perfecte amb el sofware d'escriptori, més informació aquí.

Des de 26,90€/Dispositiu amb ajudes de:
· 0 < 3 empleats: 125€/usuari (Fins a 2 usuaris)
· 3 < 9 empleats: 125€/usuari (Fins a 9 usuaris)
· 10 < 50 empleats: 125€/usuari (Fins a 48 usuaris)

Torelló GestSoft Informàtica, S.L. Plaça de la sardana, 2 . 08570 Torelló - Tel.. 93.850.55.77 / 93.515.70.37 - info@gestsoft.cat Política de privacitat | Política de cookies